Grenzen verleggen

In dit grensverleggende programma gaan we bekijken hoe kinderen met hun eigen grenzen omgaan. We dagen de jongeren uit om hun persoonlijke grens te ontdekken. En dit kan door het gebruik van fysieke opdrachten of juist met cognitieve opdrachten.

Hoe ga je om met deze grens? Kun je de grens verleggen en wil je dat ook?

“Lat Hoogte”

Tijdens dit programma is het de bedoeling dat men elkaar helpt tot op 10 meter hoogte langs verschillende obstakels loodst. Door deze uitdagingen worden grenzen verlegd en wordt er gewerkt aan vertrouwen in de ander. We helpen je te kijken naar hoe hoog jij de lat legt voor jezelf en hoe we grenzen kunnen verleggen. Een fantastische manier, maar niet eenvoudig!!

“Blind vertrouwen”

Als je geblinddoekt bent wordt de werkelijkheid ineens heel anders. Zonder hulpmiddelen is het flink zoeken naar veiligheid. Tenzij die veiligheid geboden wordt door een collega. Maar weet die collega ook hoe jij het liefst begeleid wordt, bijvoorbeeld tijdens het boogschieten of het lopen van een parcours?

"Competitie of niet?"

Tijdens een competitie gaat het om het winnen. Wie is het beste en verslaat de ander? Bij dit onderdeel gaat het niet om de ander, maar gaat het om jou. Hoe ga jij om met competitie, hoe ga jij om met verlies? Wil jij altijd winnen of juist niet?

Een persoonlijke benadering van de individuen om samen sterker van te worden.

Contact: 

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via de volgende linkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events