Spelcaroussel

Het spelcaroussel is een programma waarbij we allerlei activiteiten doen waarbij de kinderen steeds uitgedaagd worden om samen te werken. Door het doen van deze activiteiten leren kinderen elkaar beter kennen en zie je hoe ze op elkaar reageren en hoe ze zichzelf gedragen binnen een bepaalde samenstelling van mensen.

De kracht van dit programma zit in de voorbespreking en de nabespreking ervan. Vooraf bespreken we welk doel u heeft voor de groep, hierop stellen we een caroussel van activiteiten samen om dit doel te bereiken. Tijdens de activiteiten observeren we de kinderen. Wie neemt er initiatieven? Wie volgt de 'leider'? Wie onttrekt zich aan de activiteiten? Betrekken ze elkaar in het spel of zijn ze voornamelijk bezig met hun eigen kunnen? Al deze facetten zijn erg waardevol om achteraf met elkaar te bespreken. Is er een manier om dit meteen te verbeteren of is er een vervolg activiteit nodig ?

Contact:

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events