Spiegeltje Spiegeltje aan de kant

Het kan heel prettig zijn om eens van een afstand te kijken naar de dagelijkse gang van zaken. Om eens te observeren wat er gebeurt en vooral hoe het gebeurt.
We halen de groep uit de dagelijkse gang van zaken en we creëren een nieuwe om te zien wat er gebeurt; wie trekt het initiatief naar zich toe? Wie stelt zich afwachtend op en wie onttrekt zich aan de situatie? Boeiende vragen over situaties die zich op het werk wellicht ook voordoen.

Onze trainers creëren een uitdagende situatie waar dit soort vragen goed gesteld kunnen worden. De groep krijgt een interessante opdracht met veel doe- en denk- vraagstukken met veel afstemmomenten. En als een spiegeltje aan de wand reflecteert de trainer op datgene wat hij ziet binnen de groep.

Aan de hand van deze fictieve situatie kunt u prachtig in beeld krijgen hoe de groep wel of niet functioneert op verschillende gebieden.

 

Contact: 

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via de volgende linkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events