Grenzen verleggen

Wat kunt u aan? Hoe stelt u uzelf een nieuw doel? Waar loopt u tegen aan? Welke uitdaging zoekt u?

In dit grensverleggende programma gaan we bekijken hoe mensen met hun eigen grenzen omgaan. We willen ze persoonlijk uitdagen om hun persoonlijke grens te ontdekken. Dit kan op het gebied van fysieke maar ook op het gebied van cognitieve  opdrachten. Hoe gaat u om met deze grens? Kunt u de grens verleggen en wilt u dat ook?

Enkele trainingen die wij inzetten om grenzen te verleggen:

“Lat hoogte”

Tijdens dit programma is het de bedoeling dat men elkaar helpt tot op 10 meter hoogte en dat men elkaar langs verschillende obstakels loodst. Door deze uitdagingen worden grenzen verlegd en wordt er gewerkt aan vertrouwen in de ander. Hoe hoog legt u de lat voor uzelf? We helpen u zoeken naar waar uw grens ligt en om deze te verleggen. Een fantastische manier, maar niet eenvoudig!!

 

“Blind vertrouwen”

Als u geblinddoekt bent, wordt de werkelijkheid ineens heel anders. Zonder hulpmiddelen is het flink zoeken naar veiligheid. Tenzij die veiligheid geboden wordt door een collega. Maar weet die collega ook hoe u het liefst begeleid wordt, bijvoorbeeld tijdens het boogschieten of het lopen van een parcours?

 

Competitie of niet?

Tijdens een competitie gaat het om het winnen. Wie is het beste en verslaat de ander? Bij dit onderdeel gaat het niet om de ander, maar gaat het om u. Hoe gaat u om met competitie? Hoe gaat u om met verlies? Wilt u altijd winnen of juist niet?

Een persoonlijke benadering van de individuen om samen sterker van te worden.  


Contact: 

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via de volgende linkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events