Het Atomium

Het atoom is het kleinste bouwelement dat er bestaat. Alles en iedereen is opgebouwd uit atomen. Eigenlijk is uw organisatie ook opgebouwd uit bouwelementen. Misschien zijn het bij u de verschillende afdelingen, misschien zijn het de personeelsleden, misschien zijn het de kernwaarden waar uw organisatie voor staat.

Het Brusselse Atomium gebruiken we tijdens deze workshop als metafoor voor uw organisatie. Tijdens deze workshop gaan we creatief aan de slag met het bouwen van een eigen Atomium en gaan we aan de slag met het benoemen van de verschillende bouwelementen van uw organisatie.

U zult merken dat u op een fantastische, speelse manier tot inhoudelijke gesprekken komt over de kern van uw organisatie. Gesprekken die teamleiders heel goed kunnen gebruiken om te ontdekken waar het team eigenlijk voor staat en waar het voor gaat.

Contact: 

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via de volgende linkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events