Nieuwe start

Kent u het gevoel dat u vast zit in automatismen, dat uw ideeën een beetje vastgeroest zijn en dat u eigenlijk wel een nieuwe start zou willen maken? En dat u met een frisse blik naar uw collega’s wilt gaan kijken en zij naar jou?

Tijdens dit programma is het de bedoeling om een ‘dorp voor 1 dag’ te bouwen waar gegeten, gedronken en ontspannen kan worden. Er zijn (nog) geen burgemeester, bestuurders of medewerkers. Wat wel duidelijk is, is dat er een samenwerkingsvorm komt waarbij ieder in zijn kracht komt te staan. Maar hoe ontstaat zoiets? En werkt het ook?

Het is aan de groep om hierover na te denken en er vorm aan te geven. En dus is het dé kans om het eens helemaal anders aan te pakken. Andere taken, andere rollen, andere verwachtingen.. Tijdens “Een nieuwe start” gaat het team terug naar het nulpunt om nieuwe lijnen uit te zetten en misschien wel nieuwe talenten en kwaliteiten te ontdekken bij elkaar.

Wat doen wij? Wij zorgen voor materialen, ingrediënten, verschillende aanvullende spel- en werkvormen, professionele agogische en technische begeleiding en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles veilig en verantwoord verloopt.

Nieuwsgierig? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Houd u er in ieder geval rekening mee dat dit maatwerk is en in ieder geval een dagdeel duurt.

 

Contact: 

Voor meer informatie met betrekking tot bovenstaand programma kunt u contact met ons opnemen via 033-4690667 of via de volgende linkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

XL Adventure & Events